Super Inductive System Μαγνητικός Διεγέρτης

 


 

Άμεση λύση στο πρόβλημα σας

 
Πως δρα η θεραπεία

Ο Super Inductive System Μαγνητικός Διεγέρτης χρησιμοποιεί την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια για να μειώσει τον πόνο, να ενδυνάμωση τους μύες και να βοηθήσει σε νευρολογικά περιστατικά, βελτιώνοντας άμεσα την ποιότητα ζωής του ασθενούς.
 
Ποιά η αίσθηση της θεραπείας

Με τον Super Inductive System Μαγνητικό Διεγέρτη, θα νιώσετε ενα μυρμήγκιασμα καθώς και συσπάσεις των μυών. Η αίσθηση ειναι ευχάριστη και μπορεί να διαφοροποηθεί με βάση την αίσθηση του ασθενούς.

Εμπιστοσύνη απο τεράστια αθλητικά σωματεία..

Η BTL παρουσιάζει μια καινοτόμο θεραπεία, το υπερ επαγωγικό σύστημα (SIS).

Η τεχνολογία βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος μαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Τα θεραπευτικά αποτελέσματα περιλαμβάνουν την μείωση του πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.

Η τεχνολογία του Υπέρ - Επαγωγικού συστήματος της BTL αφορά ένα μοναδικό, υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Αυτό αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα και προκαλεί εκπόλωση του νευρομυικού ιστού. Ανάλογα με την επιλεχθείσα συχνότητα διέγερσης και την ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, μπορεί να επιτευχθεί ανακούφιση από τον πόνο, κινητοποίηση των αρθρώσεων, επιτάχυνση της επούλωσης κατάγματος, χαλάρωση ή ενδυνάμωση των μυών.

Η συσκευή , η μέθοδος και η χρήση της εγκρίνεται και υποστηρίζεται από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες και τις ΗΠΑ ως μια καινοτόμος μέθοδος θεραπείας.
 
Πιο Συγκεκριμένα..
 
 
 
Με συγκεκριμένες ρυθμίσεις η αλληλεπίδραση μεταξύ του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου και του μυός, επιφέρει την επιθυμητή μυϊκή συστολή. Μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την άρθρωση, επιτυγχάνεται η ελευθέρωση της κίνησης της.
 
 
 
Καθώς το SIS στοχεύει στο νευρομυικό ιστό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία του οξύ και χρόνιου πόνου του μυοσκελετικού και νευρικού συστήματος.
 
 
 
 
 
Λόγω της ενίσχυσης της τοπικής αιματικής κυκλοφορίας και του μεταβολισμού των ιστών το SIS ενδείκνυται στην επούλωση των καταγμάτων από το πρώτο ακόμα στάδιο.
 
 
 
Για να ενδυναμώσει αδύναμους μύς το SIS προκαλεί μυϊκές συσπάσεις, ενεργοποιώντας το δυναμικό δράσης στον νευρομυικό ιστό.
 
 
 
 
 
Με την υψηλής συχνότητας διέγερση το SIS εξαλείφει αποτελεσματικά την μυική τάση ( ένταση) και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην θεραπεία των σπαστικών διαταραχών.
 
 
 
 
 
 
 
Η BTL έχει την ικανοποίηση να είναι ο συνεργάτης των μεγάλων και επιτυχημένων.

Εξοπλίζει μεγάλες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες με συνεχή επιτυχημένη παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις και πολλές διακρίσεις, όπως η πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου Ευρώπης Πορτογαλία, οι δύο τελευταίοι πρωταθλητές Cope America Χιλή και Βραζιλία, η Ισπανία, η Τσεχία η Αργεντινή κ.α. καθώς και ποδοσφαιρικοί σύλλογοι όπως η Real Madrid, Bayer Munich, Manchester United, Porto, Partisan Belgrade, κ.α.

Επίσης λαμβάνει μέρος σε μεγάλα ιατρικά και αθλητικά γεγονότα απολαμβάνοντας το σεβασμό και την αναγνώριση ως η πρώτη εταιρεία παραγωγής ιατρικών συσκευών στο χώρο της φυσικοθεραπείας - αποκατάστασης και ιατρικής αισθητικής.
Έχει τιμηθεί με το διεθνές βραβείο Red Dot Award για το επίπεδο καινοτομίας, τεχνογνωσίας, σχεδιασμού και άριστης ποιότητας και οι συσκευές της είναι πιστοποιημένες τόσο στην Ε.Ε. όσο και στις ΗΠΑ ( FDA) για την ασφάλεια που προσφέρουν τόσο στον ασθενή όσο και στον χρήστη.
 
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
 
 
 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

 
Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αρθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστά την χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.
 
 
 
 
 
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
 
 
 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

 
Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.
 
 
 
 
 
ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
 
 
 

ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

 
Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέσα στον νευρομυικό ιστό, οδηγεί σε νευρική εκπόλωση και μυϊκές συσπάσεις. Ανάλογα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυϊκή ενδυνάμωση.
 
 
 
 
 
ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 
 
 

ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

 
Η μείωση του αυξημένου μυϊκού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυϊκού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως είναι και η σπαστικότητα.
 
 
 
 
ΤΟ 87% ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ!